FC Kodaň – Ostrava: handicap FC Kodaň -1,5

SKbookmaker
7 augusta, 2024
15 Zobrazenia

Náš tip: FC Kodaň – Ostrava: handicap FC Kodaň -1,5

07.08.2024 19:00

V treťom kole Konferencie Európskej ligy čaká na Baník atraktívny, ale ťažký súper. Stretnú sa s klubom, ktorý v minulom ročníku Ligy majstrov vyradil v penaltovom rozstrele pražskú Spartu a na úkor Manchestru United a Galatasarayu postúpil do osemfinále milionárskej súťaže, kde vypadol s Manchestrom City.

Pohárové skúsenosti sú jednoznačne na strane FC Kodaň, ktorý je v klubovom koeficiente UEFA na 46. mieste, zatiaľ čo Ostrava v ňom zbiera body po dlhých štrnástich rokoch. V druhom predkole dvakrát zdolala Urartu (5:1, 2:0), ale Kodaň je o niekoľko úrovní vyššie ako arménsky tím.

Levy hladko zdolali Gibraltár Magpies (3:0, 5:1) a darí sa im aj v dánskej lige, kde majú po troch kolách sedem bodov. Nedeľňajšia domáca generálka proti Randers síce Kodani nevyšla podľa predstáv, keď z presilovky vyťažila iba remízu 1:1, ale o to viac sa bude sústrediť na úspešný štart do dvojzápasu s Ostravou.

Baník odložil nedeľňajší zápas s Karvinou, aby ušetril sily na stredajší duel v dánskej metropole. Hostia sa so súpermi podobných kvalít prakticky nestretli, okrem duelov s prvou trojkou českej ligy, ktoré nezvládajú, bude pre nich prostredie nové. Hráči Kodane sú individuálne lepší a možno sa im Brazílčan Ewerton vyrovná aj technicky.

Na čo vsadiť:

Ostrava si bude chcieť do odvety odniesť prijateľný výsledok, ale jej stret s európskou realitou sa skončí prehrou minimálne o dva góly.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

20BETStavte si na 20bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker