Shnaider D. – Pegula J.: Shnaider vyhráva set – áno

SKbookmaker
11 augusta, 2024
9 Zobrazenia

Náš tip: Shnaider D. – Pegula J.: Shnaider vyhráva set – áno

12.08.2024 00:00

Ženský turnaj 1000 v Toronte ponúkne v nedeľu večer semifinálové zápasy. Na centrálny dvorec nastúpia ako druhé nasadené Jessica Pegulová a Dajana Šnaiderová, nasadená ako číslo 3.

Podľa kurzov je papierovou favoritkou stretnutia Pegulaová, aktuálne šiesta hráčka rebríčka WTA. Minuloročná semifinalistka turnaja nestratila v Kanade ani set. Na druhej strane mala aj ľahší žreb. Najvyššie postavenou súperkou, na ktorú na podujatí narazila, bola v úvodnom kole Karolína Plíšková, 45. hráčka svetového rebríčka dvojhry. Potom čelila krajankám Ashlyn Kruegerovej a Peyton Stearnsovej.

Dcéra miliardára z Buffala vyhrala v júni podujatie na trávnatých dvorcoch v Berlíne. Odvtedy sa pred týmto týždňom na žiadnom inom turnaji nedostala cez druhé kolo. Ako favoritka prehrala s Britkou Raducanuovou či Číňankou Xin Yu Wang. Na olympiáde potom prehrala v druhom kole s Ukrajinkou Svitolinovou.

Dvadsaťročná Šnaiderová je vychádzajúcou hviezdou ruského tenisu. Tento rok získala už štyri turnajové tituly na elitnom okruhu, v rebríčku sa vyšplhala na 23. miesto (momentálne je o jedno nižšie) a v novom vydaní ženského rebríčka má už istotu prvého postupu do elitnej dvadsiatky.

V porovnaní s Pegulovou mala Šnaiderová v Toronte oveľa ťažší žreb. Po víťazstvách nad Britkou Dartovou a Poľkou Frechovou povolila svetovej dvojke Coco Gauffovej len päť gemov! Potom prekvapila aj svoju krajanku Samsonovú, svetovú trinástku.

Na čo vsadiť:

Hráči budú hrať proti sebe prvýkrát. Pre Pegulu, ktorý bol v posledných týždňoch zraniteľný, to bude v Toronte prvá ťažká skúška. Šnaiderová kosí jednu nasadenú favoritku za druhou a proti Američanke určite nie je bez šance. Pri peknom kurze by mala získať aspoň set.

Dôvera:

6/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

1XBETStavte si na 1xbet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker