Bournemouth – Newcastle: +3,5 g

SKbookmaker
25 augusta, 2024
11 Zobrazenia

Náš tip: Bournemouth – Newcastle: +3,5g

25.08.2024 15:00

Bournemouth predĺžil svoju sériu neporaziteľnosti v úvodných kolách Premier League na päť zápasov (2-3-0) vďaka neskorému vyrovnaniu na pôde Nottinghamu (1-1). O tom, že takáto séria nie je len taká, svedčí fakt, že dlhšiu má len Liverpool (9). Newcastle bol v úvode ligy ešte úspešnejší – zdolal Southampton 1:0.

Tréner Andoni Iraola bol spokojný, pretože jeho tím sa nevzdal. V ďalšom zápase by mal nastúpiť aj najdrahší podpis klubu, útočník Evanilson, ktorého miesto v prvom kole zaplnil krídelník Semenyo. A to by malo výrazne posilniť ofenzívu mužstva, ktoré sa v prvom zápase v pokutovom území súpera príliš nepresadilo.

To isté sa dá povedať aj o Newcastli, ktorý nováčika zo Southamptonu porazil veľmi tesne. Navyše vyprodukovali len tri strely (súper ich mal 19). Väčšinu zápasu však odohral s desiatimi mužmi, a preto je jeho víťazstvo veľmi cenné. Klub sa v prvom polčase za výdatnej pomoci domácich fanúšikov vzchopil a predviedol výborný defenzívny výkon. Kompletné mužstvo teraz bude môcť trénovať aj útok.

Na čo vsadiť:

Newcastle vonku? V minulej sezóne to bola istá gólová záruka. V tých zápasoch padli v priemere štyri góly. Stávka na to, že padnú aspoň štyri, bola vtedy úspešná v 13 z 19 zápasov Newcastlu vonku. Štyri góly padli aj v poslednom stretnutí týchto tímov (hoci sa hralo v Newcastli).

Dôvera:

6/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

BETWINNERStavte si na Betwinner so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker