Hriešnik J. – Fritz T.: Hriešnik J./+32,5 drahokamu

SKbookmaker
8 septembra, 2024
10 Zobrazenia

Náš výber: Sinner J. – Fritz T.: Sinner J./+32,5 gems

08.09.2024 20:00

Posledný hrací deň na US Open je tu a v mužskom finále, ktoré je už tradičným zakončením tohto grandslamu, sa stretnú svetová jednotka Jannik Sinner a svetová dvanástka Taylor Fritz. Ich stretnutie sľubuje dramatický a vyrovnaný súboj, rovnako ako to bolo v ich poslednom stretnutí v Indian Wells, kde Sinner vyhral v troch setoch.

Talian Sinner má na US Open skvelú formu. Na ceste do finále stratil po jednom sete s Mackenziem McDonaldom a Daniilom Medvedevom, ale inak vyhral všetky svoje zápasy 3:0. V semifinále proti Jackovi Draperovi zvíťazil 7:5, 7:6, 6:2, keď jeho súper v závere zápasu úplne stratil sily. Ani Talian však nebol v stopercentnej fyzickej kondícii, mal problémy s ľavou rukou, ktorú musel po zápase dlho ľadovať. Napriek tomu bol v tomto zápase jasne lepší.

Američan Fritz mal veľmi dôrazný vstup do turnaja a prvé tri zápasy vyhral veľmi hladko 3:0 na sety. Potom sa však k nemu žreb nesprával práve láskavo a v osemfinále a štvrťfinále mal ťažké zápasy s Casperom Ruudom a Alexandrom Zverevom, ktorých porazil 3:1 na zápasy. Čerešničkou na torte bolo semifinálové derby s Francesom Tiafoem, v ktorom síce prehrával 1:2 na sety, ale napokon triumfoval v päťsetovej bitke a postúpil do svojho prvého grandslamového finále.

Na čo vsadiť:

Jannik Sinner je favoritom zápasu, má tiež oveľa viac skúseností z takýchto veľkých zápasov, čo mu môže určite pomôcť. Fritz však počas turnaja ukázal obrovskú bojovnosť a svoju kožu nepredá lacno. Sinner môže vyhrať, ale odohrá minimálne 33 zápasov.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

22BETStavte si na 22bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker