Lazio – Verona: 1

SKbookmaker
16 septembra, 2024
5 Zobrazenia

Náš tip: Lazio – Verona: 1

16.09.2024 20:45

Štyri body po troch zápasoch nie sú pre Lazio sklamaním, ale určite ani úspechom. Posledná domáca remíza s AC Miláno však určite vynahradila prehru v Udine. Verona si posledné zaváhanie (Juventus 0:3) vynahradila aj víťazstvom 2:0 v Janove.

Lazio síce Miláno neporazilo, ale okrem Tatyho Castellanosa skóroval aj Boulaye Dia, ktorý prišiel na konci prestupového obdobia. Zdá sa teda, že tréner Marco Baroni objavil (spolu s Mattiom Zaccagnim) veľmi sľubné útočné trio, ktoré by mohlo výrazne zmeniť smerovanie sezóny. Koniec koncov, s ofenzívou pravdepodobne nebude problém, keďže Lazio už strelilo šesť gólov, čo je počet, ktorý pred týmto kolom prekonal len Inter.

Verona zaznamenala v minulom kole veľký úspech. Tím, ktorý bol pasovaný za jedného z hlavných kandidátov na zostup, totiž vyhral dva z prvých troch zápasov, keď hral proti Neapolu, Juventusu a vonku v Janove. Tréner Paolo Zanetti si posledné výsledky veľmi pochvaľoval a povedal, že jeho tím drží pokope, pričom vo Verone, ktorú v lete sužovali finančné problémy, sa opäť urobili zmeny. Ako dlho ešte bude Hellas prekvapovať?

Na čo vsadiť:

Lazio opäť nastúpi s trojicou Castellanos-Dia-Zaccagni a zápas by mohol mať podobný priebeh ako stretnutie s nováčikom z Venezie. Verona bude v tejto sezóne veľmi nevyspytateľná, čo dokazuje jej výhra proti Neapolu a následná prehra s Juventusom. Lazio zvíťazí a zaradí sa medzi najlepšie tímy tejto sezóny.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

RABONAStavte si na Rabona so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker