Španielsko – Dánsko: Španielsko vyhráva a Lamine Yamal skóruje

SKbookmaker
12 októbra, 2024
6 Zobrazenia

Náš tip: Španielsko – Dánsko: Španielsko vyhráva a Lamine Yamal skóruje

12.10.2024 20:45

Španielski majstri Európy sa v sobotňajšom programe Ligy národov stretnú doma so stále stopercentným Dánskom v súboji najlepších tímov v skupine.

Španieli vo svojom prvom zápase po zlatom Eure v Srbsku napriek hernej a streleckej prevahe nedokázali skórovať a po desiatich zápasoch vyšli bodovo naprázdno. Rýchlo a rozhodne však odpovedali na bezgólovú remízu vo Švajčiarsku, ktoré zdemolovali 4:1, hoci od 20. minúty hrali bez vylúčeného stopéra Le Normanda.

Ten bude proti Dánsku chýbať, rovnako ako dlhodobo zranená dvojica Rodri-Carvajal, zatiaľ čo Nico Williams spolu s Jamalom kľúčovým hráčom tímu na poslednú chvíľu vypadli, pričom v zlatom tíme chýba aj Dani Olmo. Pre Španielsko sú to všetko citeľné absencie.

Ale ani Dánsko nie je zďaleka kompletné (Joachim Andersen, Mikkel Damsgaard, Christian Norgaard, Morten Frendrup), po zranení sa aspoň vracia útočník Manchestru United Rasmus Hojlund. Každopádne, nový a zatiaľ dočasný tréner reprezentácie Lars Knudsen začal svoju misiu úspešne, Švajčiarsko slávilo dve víťazstvá 2:0 proti Srbsku.

Dánsko podalo slušný výkon v ofenzíve a výborný v defenzíve, keď súperovi nedovolilo takmer nič, pričom spolu trikrát vystrelili priamo na bránku.

Na čo vsadiť:

Hoci oslabené, Španielsko je doma proti Dánsku jasným favoritom. Túto úlohu potvrdia, ale budú sa zúfalo snažiť vyhrať. Stávková kancelária BetBuilder má zápas k dispozícii, takže môžete skombinovať domáce víťazstvo s gólom Jamalu.

Dôvera:

5/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

1XBETStavte si na 1xbet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker