Tampa Bay – Vancouver: 1

SKbookmaker
15 októbra, 2024
6 Zobrazenia

Náš tip: Tampa Bay – Vancouver: 1

16.10.2024 01:00

Tampa Bay odohrala v tejto sezóne zatiaľ jeden zápas. Hrala v Caroline, kde vyhrala 4:1 vďaka hetriku Nikitu Kučerova. Vo výbornej forme sa ukázala aj hlavná posila tímu Jake Guentzel, ktorý v lete podpísal s Tampou sedemročný kontrakt v hodnote 63 miliónov dolárov. Leví podiel na víťaznom vstupe Tampy do základnej časti mal Andrej Vasilevskij, brankárska stálica Lightning, ktorý zastavil 20 z 21 striel súpera. A očakáva sa, že nastúpi aj v zápase proti Vancouveru.

Od Vancouveru sa v tejto sezóne očakávajú veľké veci, ale ako ukázali prvé zápasy, nadviazať na fantastickú základnú časť sezóny 2023/24 nebude jednoduché. Canucks prehrali oba zápasy na domácom ľade, sezónu otvorili prehrou 5:6 po predĺžení s Calgary a potom prehrali 2:3 po nájazdoch s Philadelphiou. Prvý zápas novej sezóny odohrajú vonku proti tradične silnej Tampe, čo bude pre tím Eliasa Petterssona, JT Millera a Brocka Boesera mimoriadne náročné.

Na čo vsadiť:

Vancouver sa na začiatku sezóny trápil. S dvoma prehrami smeruje kanadský tím do Tampy, tímu, ktorý v posledných rokoch nedokázal na ceste poraziť. Tampa potvrdí, že je jedným z najlepších tímov v lige a Vancouver porazí.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

IVIBETStavte si na Ivibet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker