Belgicko – Čierna Hora: Belgicko vyhráva s čistým kontom – ÁNO

SKbookmaker
5 júna, 2024
21 Zobrazenia

Naša predpoveď: Belgicko – Čierna Hora: Belgicko vyhrá s čistým kontom – ÁNO

05.06.2024 20:30

Belgicko sa pred tohtoročným Eurom nespomína ako jeden z favoritov, zlatá generácia zostarla a stále nedosiahla žiadny prelomový úspech.

Navyše atmosféra okolo červených diablov nie je úplne optimálna. Tréner Dominic Tadesco vynechal z nominácie brankára Thibauta Courtoisa, ktorý sa dlho zotavoval zo zranenia, ale po triumfe v Lige majstrov na neho novinári tlačia, aby ho dodatočne povolal. Belgicku pritom marcové prípravné zápasy nevyšli – v Írsku remizovalo 0:0 a v Anglicku 2:2, pričom o vedenie prišlo v 90.+5. minúte. Minimálne v prvom polčase môžeme očakávať silnú zostavu, kapitán Kevin De Bruyne sa pripravuje na svoj 100. reprezentačný zápas a bude ho chcieť ozdobiť nielen víťazstvom, ale aj gólom.

Čierna Hora sa nedokázala kvalifikovať na Euro a začala éru s novým trénerom Robertom Prosinečkim. Bývalý skvelý chorvátsky stredopoliar začal v marci sľubne, Čierna Hora na sústredení v Turecku zdolala Bielorusko 2:0 a Severné Macedónsko 1:0. Každopádne ide skôr o druholigových súperov, Belgicko je iná kategória. V Bruseli sa hostia budú musieť zaobísť bez svojich dvoch najlepších obrancov – Saviča (Atlético) a Marušića (Lazio).

Na čo vsadiť:

Jediný zápas medzi týmito dvoma tímami pred dvanástimi rokmi skončil remízou 2:2, teraz si môžete staviť na víťazstvo Belgicka s čistým kontom. Pekný kurz aj v kombinácii s tým, že De Bruyne nastúpi na ihrisku. Zápas je k dispozícii v stávkovej kancelárii BetBuilder.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

20BETStavte si na 20bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker