Chicago – Winnipeg: 2

SKbookmaker
23 februára, 2024
23 Zobrazenia

Náš tip: Chicago – Winnipeg: 2

24.02.2024 02:37

Chicago, ktoré prehralo desať z posledných jedenástich zápasov, privíta v sobotu večer na svojom ľade Winnipeg. V kontexte vývoja tejto sezóny ide o súboj Dávida s Goliášom, pričom tentoraz má navrch Goliáš.

Blackhawks síce vďaka Connorovi Bedardovi patrí budúcnosť, ale prítomnosť určite nie. Najhorší tím v celej lige s jedným z najslabších útokov a jednou z najslabších obrán prežíva naozaj ťažké obdobie, a to aj napriek tomu, že jednotka posledného draftu sa práve vrátila na ľad po zlomenine čeľuste.

Na druhej strane Winnipeg prežíva vynikajúcu sezónu, pričom hlavným dôvodom je elitná defenzívna práca. Jets dali v 54 zápasoch len 128 gólov a Connor Hellebuyck je ašpirantom na Vezinovu trofej. Žiadny tím v lige nedostal menej gólov. Winnipeg navyše vyhral štyri z posledných piatich zápasov.

Na čo vsadiť:

Winnipeg je jedným z najlepších tímov v Západnej konferencii, má precíznu defenzívu, takže až tak nevadí, že jeho útok nepatrí medzi najproduktívnejšie. Chicago nedokáže hrať tak dobre proti defenzívnym tímom, preto sa oplatí pridať na tiket výhru Jetov.

Dôvera:

8/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

IVIBETStavte si na Ivibet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker