Dart H. – Bouzková M.: 2

SKbookmaker
23 júna, 2024
19 Zobrazenia

Náš tip: Dart H. – Bouzkova M.: 2

24.06.2024 13:30

Marie Bouzková má vo wimbledonskej generálke v Eastbourne čo doháňať. Na svojom prvom trávnatom turnaji sezóny v Birminghame skončila v ôsmom kole, čo bolo pre ňu veľkým sklamaním. Je však pravda, že proti agresívnej Diane Šnajderovej nehrala veľmi dobre.

Šancu na odvetu však má už budúci týždeň, keď v úvodnom kole nastúpi proti domácej Harriet Dartovej. Na tráve odohrala takmer 90 zápasov, no má trochu prekvapujúco negatívnu bilanciu. Akokoľvek má trávnaté turnaje rada, nedarí sa jej tak, ako by si želala. Potvrdzuje to aj táto sezóna, počas ktorej skončila v prvom kole v Nottinghame a vypadla v osemfinále v Birminghame a na turnaji ITF v Surbitone.

Bouzková, ktorá je osemfinalistkou vlaňajšieho Wimbledonu a dokonca štvrťfinalistkou Wimbledonu 2022, má pri hre na tráve vďaka svojej rýchlej hre od základnej čiary veľkú výhodu oproti mnohým súperkám. Vďaka vybrúsenému defenzívnemu štýlu totiž dokáže presne mieriť svoje údery, čo je na tráve mimoriadne účinná taktika.

Na čo vsadiť:

Marie Bouzková začne svoju wimbledonskú generálku v Eastbourne víťazstvom nad Harriet Dartovou. Staviť si môžete aj na nejaký nižší hendikep, ale istejšia je čistá dvojka.

Dôvera:

8/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

1XBETStavte si na 1xbet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker