Fínsko – Česká republika: víťaz zápasu na rozhodnutie – Česká republika

SKbookmaker
10 februára, 2024
24 Zobrazenia

Naša predpoveď: Fínsko – Česká republika.

10.02.2024 12:00

Fínsko sa v tejto sezóne Euro Hockey Tour zatiaľ trápi. Fíni síce dokázali vo všetkých troch zápasoch poraziť Švajčiarsko, ale v dueloch so Švédskom a Českom prehrali. V tabuľke EHT im patrí až tretia priečka pred úplne bezradnými Švajčiarmi.

Situácia okolo českého tímu je trochu iná. Česi hrajú pod vedením Radima Rulíka dobrý hokej a so Švédskom sa preťahujú o prvé miesto v EHT. Švédom sa podarilo raz zvíťaziť a dvakrát prehrali, preto sú na druhom mieste. Proti Švajčiarom a Fínom vyhrali všetky svoje zápasy.

Čo sa týka zápasov proti Fínsku, tím okolo Rulíka vyhral v novembri Karjala Cup 7:3, keď sa Čechom podarilo dvakrát skórovať v presilovke. Počiatočný náskok 3:0 síce stratili, ale od stavu 3:3 boli ako dobre namazaný stroj. V decembri na Švajčiarskych hokejových hrách sa Fínsku podarilo vyhrať prvú tretinu, ale vo zvyšku defenzívy český tím otočil skóre po góloch Tomáška a Kovařčíka a vyhral 2:1.

Fínsko otvorilo prebiehajúce Beijer Hockey Games víťazstvom 4:2 nad Švajčiarskom, čo sa tak trochu očakávalo. Česi naopak nevyužili vedenie 1:0 nad Švédskom, ktorému po ofenzívne nemastnom a neslanom výkone podľahli 1:4.

Na čo vsadiť:

Česi to v tejto sezóne na Fínsko dokážu. Fíni zaostávajú za českým aj švédskym tímom a v EHT zatiaľ zdolali len Švajčiarov. Zverenci Radima Rulíka potvrdia úspech proti Fínom a v sobotu môžu získať víťazstvo.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

WAZAMBAStavte si na Wazamba so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker