Fiorentina – Plzeň: -2,5 gólu

SKbookmaker
18 apríla, 2024
22 Zobrazenia

Náš tip: Fiorentina – Plzeň: -2,5 gólu

18.04.2024 18:45

Posledný český pohárový zástupca pred týždňom v Konferenčnej lige v Štruncových sadoch remizoval s Fiorentinou bez gólov a do odvety pôjde s možnosťou postúpiť do semifinále EL.

Viktoria si pred štvrtkovým zápasom vo Florencii zvýšila sebavedomie, keďže po veľmi dobrom víkendovom výkone dokázala zdolať pražskú Slaviu (1:0). Najmä obrana tímu šliape ako hodinky a tréner Koubek nemá dôvod meniť niečo, čo funguje.

Aj v Taliansku sa bude český tím spoliehať na poctivú defenzívu celého mužstva, počnúc útočníkom Chorým, ktorého je veľmi cítiť na oboch stranách ihriska. Západočechom výrazne pomáha pri defenzívnych aj ofenzívnych štandardkách a patrí medzi najväčšie hrozby a hráčov, ktorí dokážu skórovať. Tých má Plzeň v poslednom čase bohužiaľ nedostatok, stabilnú streleckú fazónu si udržiava iba urastený útočník a záložník Šulc.

Fiorentina toho v prvom zápase veľa neponúkla, taliansky klub síce dominoval na lopte, ale príliš veľa šancí si nevytvoril. Je to obrázok dobre známy zo Serie A, kde sa mužstvo už dlhší čas trápi. Barak a spol. sa na každý gól poriadne nadrú. Len málokedy sa tímu podarí skórovať dvakrát v závere, väčšinou to končí jedným streleným gólom.

Belotti, bývalý reprezentant, sa od svojho zimného príchodu z AS Rím nevie dostať do formy (jeden gól v lige). Od domácich sa teda nedá očakávať žiadna gólová mašina. Fiorentina si je dobre vedomá, že nastúpi proti takticky vyspelému súperovi a bude rada za akýkoľvek výsledok, ktorý jej zabezpečí postup.

Na čo vsadiť:

Podobne ako v prvom zápase (0:0) nemôžeme v zápase očakávať vyšší počet gólov, hostia budú hrať zo zabezpečenej obrany a domácim budú liezť na nervy. Vzhľadom na streleckú formu domácich v posledných týždňoch sa ponúka menej gólov v zápase. Ďalšou možnosťou je polčasová remíza.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

22BETStavte si na 22bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker