Garcia Car. – Collins D.: Collins D. -2,5 drahokamu

SKbookmaker
27 marca, 2024
23 Zobrazenia

Náš tip: Garcia Car. – Collins D.: Collins D. -2,5 gemu

27.03.2024 18:00

Približne od začiatku februára, teda odkedy oznámila, že v tejto sezóne ukončí kariéru, hrá Danielle Collinsová skvele. Akoby z nej po oznámení jej zámeru spadol tlak, že musí hrať o výsledky, a hrá štýlom, ktorý ju pred niekoľkými rokmi dostal do prvej svetovej desiatky. Od februára si zahrá svoje tretie štvrťfinále, keď sa jej podarilo nadviazať na úspechy v Dauhe a Austine v Miami, kde bola tesne medzi najlepšími ôsmimi.

V ceste za prvým semifinále v sezóne a prvým od vlaňajšieho septembra stojí 30-ročnej Američanke rovnako stará Francúzka Caroline Garciová. Tej sa v Miami podarilo zdolať Naomi Osakovú a Cori Gauffovú, čo boli pre ňu veľmi cenné skalpy, vďaka ktorým si prvýkrát v tejto sezóne zahrá štvrťfinále.

Obrovskou nevýhodou Garciovej pred štvrťfinálovým duelom však je, že sa nedokáže vyrovnať štýlu Collinsovej. S americkou hráčkou sa stretla v rokoch 2019, 2022 a 2023 a vo všetkých prípadoch prehrala v dvoch setoch. Všetky duely sa navyše hrali na betóne, rovnako ako turnaj WTA 1000 v Miami. Aj preto je Collinsová papierovou favoritkou stretnutia, hoci je rebríčkovo nižšie postavenou hráčkou ako Garciová.

Na čo vsadiť:

Collins má na Garciu zálusk. Porazila ju, keď hrala dobre, ako aj v rokoch, keď nepatrila k širšej svetovej špičke. Vzhľadom na to, ako dobre hrá Američanka od ohlásenia konca kariéry, ju treba považovať za favoritku štvrtého vzájomného zápasu. Doteraz vždy vyhrala v dvoch setoch, vo štvrťfinále v Miami zvíťazí minimálne rozdielom troch gemov.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

1XBETStavte si na 1xbet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker