Karviná – Liberec: každý tím bude bodovať – ÁNO

SKbookmaker
20 júla, 2024
15 Zobrazenia

Náš tip: Karviná – Liberec: každý tím bude bodovať – ÁNO

21.07.2024 14:30

Karviná má tento rok jasný cieľ, a to vyhnúť sa záchranným prácam. Sliezsky klub tak vstúpil do sezóny s niekoľkými zmenami, pričom tá najviditeľnejšia je na trénerskom poste. Mužstvo prevzal jeden z najperspektívnejších českých trénerov, ktorý v hre uplatňuje najnovšie trendy. Karviná vyzerala v príprave dobre, mužstvo bolo dobré aj v koncovke, posun pod novým trénerom Martinom Hyským je viditeľný.

V kádri je viacero mladých hráčov, ktorí sa chcú presadiť, takže dravosť by mala byť výraznou črtou domáceho tímu. Veľa futbalu by mal priniesť Botos, Grék hosťujúci zo Slavie, ktorý má za sebou veľmi dobré sezóny v druhej holandskej lige. Posilou na poslednú chvíľu je Yahaya z Lisny, ktorý by mal posilniť ľavú stranu obrany. Čiastočnou slabinou môže byť brankársky post, po odchode Holca nemá tím adekvátnu náhradu.

Dobrú prípravu a veľké ambície má aj Liberec. Dirigentskú taktovku prevzal Radoslav Kováč, ktorý sa v lete musel cítiť ako na kolotoči. Počas prestupového obdobia sa mu hlásilo 10 nových či staronových mien, konkurencia v tíme narástla natoľko, že Frýdek, ktorý bol v predchádzajúcich rokoch prakticky nenahraditeľný, dostal zelenú na odchod.

Liberec v lete okrem iného výrazne zapracoval na svojej bežeckej pripravenosti a mal by byť ešte lepší ako vlani. Tím je ladený do rýchlosti, takže hra by mohla byť hore-dole.

Na čo vsadiť:

Oba tímy majú nových trénerov, čo sa môže čiastočne premietnuť do zápasov alebo potenciálnych chýb. Každopádne obaja tréneri chcú hrať útočne a veľmi rýchlo, čo by sa malo prejaviť v zápase. Oba tímy budú na úvod nového ročníka silné v zadných radoch.

Dôvera:

8/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

20BETStavte si na 20bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker