Karviná – Vyškov: Karviná/menej ako 3,5 gólu v zápase

SKbookmaker
2 júna, 2024
20 Zobrazenia

Naša predpoveď: Karviná – Vyškov: Karviná/menej ako 3,5 gólu v zápase

02.06.2024 17:30

Vyškov vybavil prípadný prvoligový azyl v Ďolíčku, ale „v pohode“ môžu byť aj na juhu Moravy. Karviná vo štvrtok vyhrala v Drnoviciach 1:0 a Vyškov tak nebodoval ani v treťom barážovom zápase, keď vlani vyšiel dvakrát bodovo naprázdno proti Zlínu. Vtedy prehral v Baťovom meste 0:1, domáca odveta sa skončila 0:0.

Nie že by druholigový vyzývateľ nemal šance, Sliačania kládli tuhý odpor najmä v prvom polčase. Určite podali lepší výkon ako v závere ligovej súťaže, keď z posledných piatich kôl získali iba bod. Karviná postupne stupňovala svoj výkon, kontrolovala poslednú polhodinu a Vyškov k ničomu nepustila. Navyše mužstvo dohrávalo s desiatimi hráčmi po tom, čo bol vystriedaný a zranený Amidou Diallo. Porazeným už chýbal kľúčový stredopoliar Santiago Eneme, ktorý si pred zápasom natrhol sval.

Tréner Karvinej Marek Bielan si dovolil luxus nechať na lavičke slovenského rýchlika Regáliho, zjavne chcel rozložiť sily a už myslel na domácu odvetu, v ktorej bude jeho tím hrať aktívnejšie s cieľom rozhodnúť čo najskôr, aby nemusel byť nervózny až do konca.

Na čo vsadiť:

Sterilita Vyškova v baráži bude pokračovať, Karviná v domácej odvete zvíťazí, pričom v zápase môže streliť maximálne tri góly.

Dôvera:

8/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

20BETStavte si na 20bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker