Kolumbia – Panama: dvojitá šanca 0:0

SKbookmaker
6 júla, 2024
19 Zobrazenia

Náš tip: Kolumbia – Panama: dvojitá šanca 0:0

07.07.2024 00:00

Na papieri najjednoznačnejšie štvrťfinále Copa América sa bude hrať v Arizone.

Kolumbia prežíva rozprávkové futbalové obdobie, vrátane prebiehajúceho šampionátu, keď neprehrala 26 zápasov a zaznamenala 20 víťazstiev. Skupinu ovládla pred Brazíliou, s ktorou v poslednom zápase remizovala 1:1. Predtým zdolala Paraguaj 2:1 a Kostariku 3:0. Mužstvo má obrovskú ofenzívnu silu, o šesť gólov sa postaralo päť rôznych hráčov, dvakrát pravý obranca Daniel Muňoz, ktorý si priniesol skvelú formu z Crystal Palace. Pri polovici gólov asistoval nestarnúci James Rodríguez, ktorý sa minulý rok vrátil z Európy do Južnej Ameriky, konkrétne do Brazílie.

Argentínsky tréner Néstor Lorenzo však musí pred štvrťfinále riešiť jednu veľkú nepríjemnosť, kvôli kartám nemôže nastúpiť defenzívny štít Jefferson Lerma, nepostrádateľný muž pre čiernu robotu s veľkým akčným rádiom.

Paname chýba aj stredopoliar Adalberto Carrasquilla, ktorý dostal dvojzápasový dištanc za vylúčenie pri víťazstve 2:1 nad USA. Prvý si odpykal pri víťazstve 3:1 nad Bolíviou, pri ktorom dánsky tréner Thomas Christiansen zmenil zvyčajnú formáciu 5-4-1 na 4-1-4-1. Aj vďaka jeho taktickým ťahom sa Los Canaleros po prvý raz dostali do štvrťfinále vo svojom druhom vystúpení na Copa América.

Panama postúpila na úkor hostiteľských Američanov a odohrala slušný zápas aj proti silnému Uruguaju, pričom výsledok 1:3 vyzeral jasne, ale v závere inkasovala dva góly. Mužstvo hrá disciplinovane, tvrdo, agresívne a po zisku lopty rýchlo napreduje. Ani Kolumbia to nebude mať ľahké.

Na čo vsadiť:

Prvé štvrťfinále aj predĺženie sa skončili nerozhodne 1:1 a musel rozhodnúť penaltový rozstrel. Aj tretie štvrťfinále by mohlo byť vyrovnané, pričom remíza v dvojzápase ponúka nadštandardný kurz.

Dôvera:

6/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

BETWINNERStavte si na Betwinner so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker