Lamens S. – Fruhvirtova L.: 2

SKbookmaker
28 marca, 2024
27 Zobrazenia

Náš tip: Lamens S. – Fruhvirtova L.: 2

29.03.2024 01:00

Linda Fruhvirtová si na antukovom turnaji v San Luis Potosí zahrá o svoje prvé štvrťfinále v sezóne. Jej súperkou bude Suzan Lamensová z Holandska.

Talentovanej Češke sa predpovedá veľká budúcnosť. V jednom momente jej však v rebríčku patrilo až 49. miesto. V súčasnosti sa však 18-ročná tínedžerka na kurtoch trápi. V Indian Wells neuspela v kvalifikácii a v Miami, kde získala vstupenku do hlavnej súťaže, nestačila v prvom kole na domácu Rogersovú.

Staršia zo sestier Fruhvirtových sa teda vydala hľadať stratenú formu na menšiu zastávku – dvadsiatku. Aj ona vymenila tvrdý povrch za antuku a absolvovala na nej svoj víťazný debut. Proti ôsmej nasadenej Argentínčanke Carleovej zažiarila obratom a zaslúženým triumfom na tvrdom povrchu 6:7(2), 6:4 a 7:6(5).

Z tohto pohľadu by jej nadchádzajúce stretnutie nemuselo byť až také náročné. Lamensová je vo veku 24 rokov na 156. mieste v rebríčku a nikdy nebola vyššie. Jej tohtoročné víťazstvá zatiaľ prišli na nižšom okruhu ITF, kde čelila súperkám úplne inej výkonnostnej úrovne. Naposledy sa predstavila na halovom podujatí v Říčanoch, kde v prvom kole prehrala so 17-ročnou Češkou Terezou Valentovou. V San Luis jej žreb prisúdil domácu kvalifikantku Hinojosovú Gómezovú, ôsmu v rebríčku, ktorú zdolala 6:4, 6:3.

Na čo vsadiť:

Sú to presne dva roky, čo Fruhvirtová vo veku iba 16 rokov porazila v Miami Bielorusku Azarenkovú a Belgičanku Mertensovú. Bezpochyby to má v rukách, ale zúfalo potrebuje nájsť stratenú pohodu. A to by sa jej mohlo podariť práve tento týždeň na kvalitatívne slabšom podujatí v Mexiku. Ak sa chce vrátiť do prvej stovky, musí jednoducho porážať súperky v kvalite ITF.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

22BETStavte si na 22bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker