Le Havre – Nantes: dvojitá remíza

SKbookmaker
14 apríla, 2024
25 Zobrazenia

Náš tip: Le Havre – Nantes: Dvojitá remíza

14.04.2024 13:00

V nedeľu hodinu po poludní uvidíme veľmi dôležitý záchranársky zápas medzi Le Havrom a Nantes, dvoma tabuľkovými susedmi, ktorí majú rovnaký počet bodov (28). Prvý novembrový zápas sa skončil bezgólovou remízou, po ktorej bol Pierre Aristouy odvolaný z postu trénera Nantes a odvtedy sa Nantes nedokázalo spamätať. Stane sa tak aj teraz, alebo nováčikovi z Le Havre pomôžu k bodu domáci fanúšikovia?

Le Havre minulý týždeň získal veľmi cenný bod z pôdy Lens, kam cestoval ako veľký outsider. Tím zo severofrancúzskeho prístavného mesta však prežil niekoľko šancí súpera a v závere zápasu premenil zásluhou Emmanuela Sabbiho pokutový kop. Američan skóroval prvýkrát od konca januára a teraz dúfa, že konečne prelomí streleckú smolu, pretože Le Havre sa dlhodobo nedarí v koncovke a chýba mu strelec (najlepší je s piatimi gólmi Sabbi, ktorý na gól čaká už viac ako dva mesiace). Le Havre získal v tomto ročníku najviac bodov doma v Normandii, kde skóroval sedemkrát z trinástich možných (5-2-6), preto tréner Luka Elsner považuje nadchádzajúci zápas na Stade Océane za veľmi dôležitý, keďže jeho zverenci doma vyhrávajú častejšie ako vonku.

Nantes odohralo svoj druhý zápas pod vedením nového trénera Antoina Koumbouareho, ktorý sa do západofrancúzskeho klubu vrátil počas marcovej reprezentačnej prestávky, veľmi dobre, ale proti Lyonu neudržalo jednogólové vedenie a v záverečnej fáze zápasu trikrát inkasovalo. Výkon sa však v prípade „kanárikov“ zlepšil, čo svedčí o dobrej znalosti prostredia tímu trénera Kombouarého – napokon, práve z tohto dôvodu a s cieľom zachrániť mužstvo ho pred necelým mesiacom prevzal. Nantes sa v poslednom čase darí oveľa viac na cestách, keď v posledných piatich ligových zápasoch prehralo len s Marseille (0:2) a zdolalo Toulouse (2:1), Lorient (1:0) a pred dvoma týždňami aj oveľa lepšie umiestnené Nice (2:1). Z tohto pohľadu západofrancúzsky celok rozhodne víta ďalší zápas vonku.

Na čo vsadiť?

Zápas dvoch pomerne vyrovnaných a miestami nepredvídateľných tímov nemá favorita a vzhľadom na jeho dôležitosť pre oba tímy by nebolo veľkým prekvapením, ak by sa skončil remízou rovnako ako ten posledný vzájomný koncom novembra (0:0). Prikláňam sa preto opäť k stávke na remízu, zápas sa dostane buď do polčasu, alebo do samého konca.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

IVIBETStavte si na Ivibet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker