Macháč T. – Šang J.: 1

SKbookmaker
16 apríla, 2024
22 Zobrazenia

Náš tip: Macháč T. – Šang J.: 1

16.04.2024 13:40

Český tenista Tomáš Macháč sa naposledy objavil na kurtoch na turnaji Masters v Miami. Na prestížnom podujatí ATP 1000 odohral jeden zo svojich životných turnajov a senzačne postúpil do štvrťfinále. Potom si doprial zaslúžený oddych a vynechal turnaje v Marrákeši a Monte Carle. Antukovú časť sezóny otvorí na päťstovke v Barcelone.

V utorok nastúpi v hlavnej súťaži tohto španielskeho turnaja proti 114. hráčovi svetového rebríčka Junchengovi Shangovi z Číny, talentovanému len 19-ročnému tenistovi, ktorý sa tento rok dostal do semifinále v Hongkongu a tretieho kola Australian Open.

Antuka však nie je práve obľúbeným povrchom tohto čínskeho talentu. Potvrdilo sa to pred týždňom na madridskom challengeri, kde nečakane skončil v ôsmom kole. V Barcelone sa mu však podarilo prejsť cez kvalifikáciu, hoci hral proti rebríčkovo a kvalitatívne horším hráčom. Macháč je v porovnaní s nimi iná liga.

Na čo vsadiť:

Macháčovou nespornou výhodou je, že vyrastal na antuke, a hoci má viac úspechov na betóne, je to skutočný univerzál, ktorý nerobí rozdiely medzi povrchmi. To bude v utorkovom zápase kľúčové. Macháč bude schopný zvládnuť súboj so Šangom a úspešne vstúpiť do antukovej časti sezóny.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

WAZAMBAStavte si na Wazamba so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker