Metz – Rennes: 2

SKbookmaker
4 mája, 2024
22 Zobrazenia

Náš tip: Metz – Rennes: 2

04.05.2024 19:00

Méty a Rennes majú v záverečných kolách určite o čo hrať. Domáci východniari po poslednom kole klesli na barážovú pozíciu, zatiaľ čo Rennes by sa aj tento rok chcelo kvalifikovať do európskych pohárov, no na vedúce Mét stráca štyri body.

Ani šiesty gól Georgesa Mikautadzeho vo štvrtom zápase v rade tentoraz nepomohol Métam k zisku bodov. Po dvoch po sebe idúcich víťazstvách nad Lens (2:1) a Le Havre (1:0) nedokázali zverenci trénera Lászlóa Bölöniho naposledy zdolať Lille (1:2) a do záverečných kôl tak vstupujú zo šestnástej barážovej pozície, kam klesli kvôli horšiemu skóre v porovnaní s Le Havre (lepší vzájomný zápas nehrá rolu). Osud je ku Métam ku koncu sezóny neúprosný a papierovo najľahšie sa javí regionálne východofrancúzske derby so Štrasburgom, ktoré sa uskutoční budúci víkend, no teraz by „Les Grenats“ mohli využiť nie príliš dobrú formu svojho nadchádzajúceho bretónskeho súpera.

Rennes minulý víkend prehralo štvrtý ligový zápas z posledných piatich, keď vo veľmi divokom a na góly bohatom zápase v bretónskom derby nestačilo na Brest (4:5). Zverenci trénera Juliena Stéphana odohrali výborný zápas, keď už po deviatich minútach viedli 2:0 vďaka dvom gólom Arnauda Kalimuenda. Potom sa však hra dostala do útlmu, ktorý vykompenzovali gólmi Arthur Theat a Martin Terierro na 3:4 a 4:4, no regionálni rivali rozhodli až v nadstavenom čase. Rennes tak bude mať po týždni opäť možnosť nastúpiť proti tímu z druhej polovice tabuľky a potvrdiť svoju dlhoročnú dominantnú bilanciu proti nemu – Bretónčania zdolali Méty v šiestich zápasoch po sebe s celkovým skóre 19:3!

Na čo vsadiť?

Kvalita a peňažná hodnota oboch mužstiev je neporovnateľná, čo súvisí aj s ambíciami klubu. Ak si chce Rennes ešte zachovať nádej na ďalšiu účasť v európskych pohároch, ako to bolo v minulých sezónach, musí na Métách vyhrať. Kurz na ostrú dvojku je pritom pri hodnote nad 2 celkom zaujímavý. Kalimuendo by mohol po týždni opäť udrieť.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

20BETStavte si na 20bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker