Neapol – Frosinone: Napoli +2,5g

SKbookmaker
14 apríla, 2024
19 Zobrazenia

Náš tip: Neapol – Frosinone: Neapol dá +2,5g

14.04.2024 12:30

Štyri góly v priebehu 14 minút druhého polčasu priniesli Neapolu cenné víťazstvo 4:2 na pôde Monzy a tím Francesca Calzona začína toto kolo len s dvojbodovou stratou na šieste miesto. Spokojné mohlo byť aj Frosinone, ktoré naposledy uhralo bezgólovú remízu so štvrtou Bolognou.

Fanúšikovia Neapola v Monze prvých 15 minút štrajkovali, aby dali najavo svoju nespokojnosť s výkonmi tímu v tejto sezóne, ale nakoniec boli spokojní. Neapol sa teraz vracia domov, kde potrebuje zlepšiť svoju nelichotivú bilanciu (6-4-5) a kde naposledy prehral s Atalantou 0:3.

Po remíze 1:1 s Janovom získalo Frosinone bod aj proti Bologni (0:0), ale zostupu sa nevyhlo kvôli výhre Empoli. Frosinone má druhú najhoršiu obranu v lige (61 inkasovaných gólov) a pravdepodobne bude bojovať o prežitie až do konca. Na pôde aktuálne desiateho tímu tabuľky potom prehralo všetkých osem zápasov vonku a v piatich z nich inkasovalo minimálne tri góly.

Na čo vsadiť:

Neapol musí bezpodmienečne poraziť ďalší tím z juhu Talianska, inak to bude mať v kvalifikácii do pohárov mimoriadne ťažké. Našťastie pre domácich fanúšikov Partenopei zvládli všetkých sedem doterajších zápasov proti aktuálne najlepším štyrom tímom, vrátane víťazstva 3:1 v prvom stretnutí.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

BETWINNERStavte si na Betwinner so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker