Nórsko – Česká republika: každý tím strelil gól – ÁNO

SKbookmaker
20 marca, 2024
22 Zobrazenia

Naša predpoveď: Nórsko – Česká republika: každý tím dá gól – ÁNO

22.03.2024 18:00

Českú reprezentáciu čaká prvý zraz pod vedením Ivana Hašeka a nominácia naznačuje, že v najbližších zápasoch proti Nórsku a Arménsku bude poriadne preverená.

Skúsený tréner pozval do tímu čerstvú krv, ktorá pôsobí pomerne sympaticky. V každom prípade si nomináciu zaslúžia Hranáč, Vlček, Šulc, Jurásek či Jaroš, ktorí môžu do tímu priniesť novú dynamiku. Na druhej strane mimo hry zostalo trio Brabec, Kuchta a Coufal, ktoré naposledy porušilo interné pravidlá reprezentácie. Bol to však dobrý ťah vedenia reprezentácie, novinári by kládli stále tie isté otázky a národný tím by nemal prestávku na prípravu. Na druhej strane dostane novú šancu Antonín Barák, ktorý má gólový potenciál, čo je presne to, čo mužstvo potrebuje.

Pozitívnou správou je aj fakt, že v poslednom kole Bundesligy nastúpili Hložek aj Schick, pričom v gólovej forme sú aj ligoví hráči Chytil a Chorý. Národný tím tak bude smerom dopredu nebezpečný a dobre silovo vybavený. Horšie to bude smerom dozadu, kde sa s formou trápi viacero hráčov. Zelený, Holeš či Krejčí prechádzajú slabším obdobím a ich nominácia nie je dobrým signálom pre ostatných, ktorí podávajú lepšie výkony. Obrana sa pritom bude musieť popasovať s jedným z najlepších útočníkov súčasnosti Erlingom Haalandom.

Nórsko v kvalifikácii na Euro vybuchlo, takže v tíme začala generačná výmena. Z hráčov v poli nemá ani jeden viac ako tridsať rokov, len brankár Nyland sa vymyká spomínanému trendu. V každom prípade má Nórsko k dispozícii skvelý tím plný hviezd. Okrem fenomenálneho Haalanda sú tu útočníci Sorloth a Larsen zo Španielska, kapitán Odegaard, ktorý bojuje o titul s Arsenalom, a Oscar Bobb z Manchestru City v tejto sezóne výrazne vyrástol. V defenzíve je to možno trochu slabšie, ale Ryerson z Dortmundu či Ajer z Brentfordu sú tiež známe mená s veľkou kvalitou.

Nórsko nie je pod tlakom a môže hrať úplne uvoľnene, čo znamená, že sa bude tlačiť do ofenzívy, aby poslalo svojim fanúšikom aspoň malú ospravedlnenku. Aj Česi hrali v príprave prevažne ofenzívne, takže by to mohol byť zápas, v ktorom nebude núdza o góly.

Na čo vsadiť:

Ubrániť kanoniera Haalanda je ťažká úloha pre každú obranu na svete a tentoraz sa o tom presvedčí družina trénera Haška. Na druhej strane stúpajúca forma Patrika Schicka a ďalších ofenzívnych hráčov českého tímu by mala znamenať, že hostia budú strieľať aj góly. Oba tímy skórujú, skúste si na tento zápas staviť v stávkovej kancelárii BetBuilder.

Dôvera:

8/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

22BETStavte si na 22bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker