Nosková L. – Lys E.: 1

SKbookmaker
23 júla, 2024
17 Zobrazenia

Náš tip: Nosková L. – Lys E.: 1

23.07.2024 14:00

Linda Nosková, nasadená jednotka turnaja WTA v Prahe, je obhajkyňou vlaňajšieho finále, hoci vlani sa hralo na tvrdom povrchu a tento rok na antuke, takže svojím spôsobom ide o trochu iný turnaj. Česká tenistka vstúpila do hlavnej súťaže výborne a zdolala kvalifikantku Katarínu Zavackú 6:3, 6:2. Nosková teda začala generálku na Hry v Paríži tým najlepším možným spôsobom, ale určite sa s tým nebude chcieť uspokojiť. Jej cieľom je dobrý štart na antuke a na domácom podujatí bude chcieť zájsť ďaleko.

Za búrlivej podpory domáceho publika sa v utorkovom semifinále stretne so 108. hráčkou rebríčka Evou Lysovou z Nemecka. Dvadsaťdvaročná Nemka sa minulý týždeň na turnaji WTA v maďarskej Budapešti prebojovala až do semifinále, čím dokonale využila veľmi dobrý žreb na slabo obsadenom podujatí. Vynahradila si tak sklamanie z nedávnych turnajov, na ktorých prehrala s papierovo slabšími hráčkami.

Na čo vsadiť:

Lysová sa v porovnaní kvality nemôže rovnať Noskovej. Navyše Noskovú bude hnať české publikum, ktoré môže v Prahe vytvoriť skvelú atmosféru. Linda Nosková zvíťazí a postúpi, možno odporučiť niektoré menšie hendikepy.

Dôvera:

8/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

22BETStavte si na 22bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker