Olympiakos – Aston Villa: víťaz Aston Villa/každý tím skóruje ÁNO

SKbookmaker
9 mája, 2024
21 Zobrazenia

Náš tip: Olympiakos – Aston Villa: víťaz Aston Villa/každý tím skóruje ÁNO

09.05.2024 21:00

Úvodný zápas v Birminghame sa skončil prekvapujúcim víťazstvom Olympiakosu, ktorý sa po výhre 4:2 môže stať druhým gréckym klubom, ktorý sa kedy dostal do finále jedného z troch európskych pohárov.

Zdá sa, že Aston Ville v závere sezóny dochádza dych. Vo štvrťfinále ešte dokázali vyradiť Lille po penaltovom rozstrele, ale v Premier League už nevyhrali dvakrát po sebe a stále nemôžu oslavovať postup do Ligy majstrov, ktorý majú na dosah. Villa odohrala proti Olympiakosu odpadkový zápas, prvé dva góly inkasovala po nevydarenej ofsajdovej pasci, keď sa jej potom podarilo vyrovnať na 2:2, tretí gól dostala z penalty po ruke vo vápne, štvrtý po tečovanej strele do protiľahlého rohu brankára. Luiz potom v neskoršej časti zápasu zahodil pokutový kop.

Olympiakos bol v závere klinicky presný, štyri z jeho piatich striel na bránku skončili v sieti, hetrikom sa blysol marocký útočník El Kaabi, ktorý si tak vylepšil bilanciu na osem gólov v siedmich zápasoch Konferenčnej ligy. Každopádne ani dvojgólový náskok nemusí nič znamenať, Olympiakos je špecialistom na ostré duely. V ôsmom kole prehral doma s Maccabi Tel Aviv 1:4, aby v odvete vyhral 6:1 po predĺžení. Vo štvrťfinále proti Fenerbahce (doma 3:2, vonku 0:1) dokonca musel ísť do penaltového rozstrelu.

Na čo vsadiť:

Aston Villa potrebuje streliť aspoň dva góly a neinkasovať žiadny, od začiatku sa bude spoliehať na útok. Olympiakos bude otvárať okienka v hosťujúcej obrane. Ponúka sa tak kombinácia víťazstva hostí, pričom oba tímy skórujú.

Dôvera:

5/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

22BETStavte si na 22bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker