Paradeiser R. – Torres D.: 1

SKbookmaker
12 júla, 2024
14 Zobrazenia

Náš tip: Paradeiser R. – Torres D.: 1

20.07.2024 18:00

Oktagon 59 sľubuje skvelú podívanú, ktorú ozdobia najmä súboje slovenských es. Tým najväčším je v súčasnosti úradujúci šampión ľahkej váhy Rony Paradeiser. Tentoraz však nebude obhajovať svoj opasok, ale v pyramíde Gamechanger bude bojovať s Danielom Torresom.

Súboj sľubuje špičkové divadlo, keďže rakúsky bojovník je ostrieľaným borcom so skvelou bilanciou (15-5). Torres bojoval v prestížnych organizáciách ako PFL alebo KSW a v Poľsku sa stretol s absolútnou špičkou ako Parnasse, Szymanski alebo Mankovski.

Tucanao je predovšetkým bojovník v stoji, ktorý má dobré oko a je mimoriadne rýchly, ale proti Paradeiserovi stráca viac ako desať centimetrov, čo je vždy čiastočná nevýhoda. Súper ho môže držať na dištanc, Torres bude musieť skracovať vzdialenosť, čím sa vystavuje väčšiemu riziku ohrozenia. Proti Lengalovi v poslednom kole predviedol obrovskú kadenciu úderov a kopov, ale nedokázal súpera ukončiť pred limitom, čo je čiastočné mínus.

Na druhej strane, Rony Paradeiser bude mať v zápase obrovskú silu a silovú prevahu, ktorú by mohol pretaviť na plátne a prípadne aj na zemi. Vychutnáva si aj boj v stoji, ale dokázal utiahnuť už troch súperov a ak sa mu naskytne príležitosť, nebude váhať.

Očakávame však prestrelku plnú úderov a kopov, najmä v prvom kole to bude lietať. Torres bude na slovenského bojovníka lietať, ale rodák z Gbel je takticky vyspelý bojovník, ktorý sa neustále zlepšuje. Svoj posledný zápas s Korkmazom vyhral na body a celkovo ťahá sériu šiestich víťazstiev v rade, čo len potvrdzuje jeho progres. Paradeiser má silnú hlavu, čo súvisí so sebavedomím, ktoré získal za posledné dva roky. Právom teda ide do zápasu ako kurzový favorit.

Na čo vsadiť:

Rony Paradeiser bude v zápase vyšší a ťažší, momentálne sa vezie na vlne víťazstiev a bude mať za chrbtom celý bratislavský štadión, čo je obrovská motivácia navyše. S takouto kartou by bola jeho prehra prekvapením, hoci je jasné, že v MMA môže rozhodnúť jediný úder.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

22BETStavte si na 22bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker