Plíšková Ka. – Dolehide C.: Pliskova Ka./-23,5 drahokamov

SKbookmaker
17 júna, 2024
31 Zobrazenia

Náš tip: Plíšková Ka. – Dolehide C.: Pliskova Ka./-23,5 drahokamov

18.06.2024 12:00

Karolína Plíšková má za sebou skvelý štart do trávnatej časti sezóny. V Nottinghame sa dostala do finále, čo jej dodalo veľa sebavedomia do ďalších turnajov. Problémom však môže byť, že v sobotu a v nedeľu absolvovala tri náročné trojsetové bitky, čo môže mať vplyv na jej kondíciu.

Na druhej strane, Plíšková je mimoriadne skúsená hráčka, ktorá pozná svoje telo a vie s ním pracovať. Navyše, žreb v Birminghame jej bol celkom naklonený, keďže bude hrať s Američankou Caroline Dolehideovou, ktorá sa v tejto sezóne trápi.

Dvadsaťpäťročná Dolehideová, ktorá v Birminghame prehrala finále kvalifikácie a do hlavnej súťaže sa dostala až ako lucky loser, tento rok vyhrala len osem zápasov a pätnásť prehrala. Navyše, na tráve nikdy nebola veľmi nebezpečnou hráčkou. Veď od roku 2021 vyhrala na tomto povrchu len dva zápasy a deväť prehrala.

Na čo vsadiť:

Plíšková bude musieť v Birminghame bojovať s únavou, takže jej výkon nebude ničím výnimočný. Bude však stačiť na Dolehideovú, ktorá sa na tráve necíti dobre a tento rok hrá hlboko pod svoje možnosti. Víťazstvo Plíškovej sa dá spojiť s počtom gemov, ktorých nebude viac ako 23.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

22BETStavte si na 22bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker