Plzeň – Sparta Praha: Počet gólov v zápase/menej ako 5

SKbookmaker
24 septembra, 2024
12 Zobrazenia

Náš tip: Plzeň – Sparta Praha: Počet gólov v zápase/menej ako 5

24.09.2024 17:30

Domáca Plzeň má v aktuálnej sezóne na konte tri body. Po výhre v predĺžení vo Vítkoviciach a domácej prehre s Litvínovom sa Západočechom tentoraz nepodarilo zvíťaziť v zápase 3 na 3 a z Mladej Boleslavi si odniesli iba bod. Opäť to nebol príliš pohľadný a úspešný výkon, o čom svedčí len 15 striel Plzne na bránku za celý zápas. Rovnako ako v minulej sezóne sa Plzni nedarí ani v ofenzíve, keď v troch zápasoch v hre 5 na 5 strelila iba jeden gól. Tim Söderlund a Jan Schleiss sú bez bodu.

Po dobrom vstupe do sezóny a výhre 3:0 nad Třincom predviedli sparťania v ďalších dvoch zápasoch desivé výkony. Po prehre 2:4 v Kladne neuspeli doma proti Karlovým Varom, ktoré dovtedy nestrelili ani gól, a podľahli 1:2. Rozsiahly káder sa zredukoval len o jedno meno, keďže na posledný zápas nastúpil Michal Kempný. V podstate všetci sparťanskí útočníci sa trápia, len dvaja z nich (Salomäki a Hrabík) zatiaľ skórovali.

Na čo vsadiť:

Ako už bolo spomenuté, oba tímy nemajú za sebou skvelý štart do sezóny. Plzeň v úvodných troch kolách skórovala päťkrát, zatiaľ čo Sparta strelila len o jeden gól viac. Na tikete volíme, že veľa gólov nepadne.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

1XBETStavte si na 1xbet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker