Potapova A. – Pliskova Ka.: 1

SKbookmaker
13 februára, 2024
22 Zobrazenia

Náš tip: Potapova A. – Pliskova Ka.: 1

13.02.2024 14:15

Karolína Plíšková odohrá svoj šiesty zápas za šesť dní, vrátane sedemhodinového letu z rumunského Klužu do katarskej Dauhy. Hoci je tridsaťjedenročná česká tenistka vo výbornej forme, situácia jej nehrá do karát.

Plíšková nemala voľno od 8. februára, v rumunskej Kluži získala svoj 17. halový titul v kariére a z Rumunska do Kataru musela letieť v nočných hodinách. Napriek tomu sa jej podarilo vstúpiť do turnaja v Dauhe víťazne a po vyše dvojhodinovej bitke otočila v pondelok skóre zápasu proti 40. hráčke sveta Anne Kalinskej.

V utorok ju však čaká zápas druhého kola a takýto nabitý program českú hráčku zjavne ovplyvní. Navyše, na druhej strane kurtu nebude stáť žiadna skrečujúca hráčka, ale 34. hráčka rebríčka Anastasia Potapovová, ktorá si tento rok zahrala štvrťfinále v Brisbane a Linzi. V prvom kole zdolala Martinu Trevisanovú dvakrát 6:4 pomerne hladko.

Na čo vsadiť:

Hoci za normálnych okolností by bolo vhodné využiť formu Karolíny Plíškovej, nemožno ignorovať skutočnosť, že bude hrať už šiesty deň v rade, a navyše ju čaká 3500 kilometrov dlhý let. Už v prvom kole v Dauhe bolo takmer zázrakom, že česká tenistka dokázala otočiť skóre zápasu s Kalinskou. Únava sa naďalej stupňuje a v utorok bude pre Plíškovú priveľká.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

WAZAMBAStavte si na Wazamba so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker