Ružomberok – FC Noah: víťaz Ružomberok

SKbookmaker
29 augusta, 2024
9 Zobrazenia

Náš tip: Ružomberok – FC Noe: víťaz Ružomberok

29.08.2024 18:30

Slovan Bratislava ešte v stredu oslávi svoju premiéru v skupinovej fáze Ligy majstrov, ale pravdepodobne bude jediným slovenským zástupcom, ktorý sa na jeseň predstaví v európskych pohároch. Ružomberok si z Arménska priviezol zahanbujúcu prehru 0:3, ktorá mu do domácej odvety dáva len malé šance na udržanie sa v konferenčnej lige.

Ruža tvrdo doplatila na problémy s cestovaním. Po postupe cez Hajduk sa mužstvo vrátilo zo Splitu až na druhý pokus, a keďže úvodný zápas sa hral v Arménsku v utorok, hráči nemali prakticky žiadny čas na regeneráciu a museli letieť do Jerevanu. Martyrium zobralo niektorým hráčom zdravotné problémy, čo sa odrazilo na slabšej zostave a najmä na jednoznačnom výsledku.

Každopádne, teraz sa úlohy obrátili a problémy s cestovaním postihli ich arménskeho súpera, ktorý pricestoval neskoro kvôli poruche lietadla. Navyše, Noe nie je vonku taká silná ako doma, kde porazila Sliemu 7:0 a AEK Atény 3:1, ale v dvoch odvetných zápasoch na Malte (0:0) a v Grécku (0:1) sa nedokázala presadiť.

Domáci sa budú spoliehať na svojich fanúšikov, český tréner Ondřej Smetana už má k dispozícii prakticky kompletný káder s výnimkou zraneného obrancu Köstla.

Na čo vsadiť:

Ak chce Ruza pomýšľať na zázrak, musí čo najskôr skórovať. Domáci začnú útokom, ale ani víťazstvo im na postup stačiť nebude.

Dôvera:

6/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

WAZAMBAStavte si na Wazamba so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker