Salernitana – Empoli: 02

SKbookmaker
6 februára, 2024
27 Zobrazenia

Náš tip: Salernitana – Empoli: 02

09.02.2024 20:45

Boj o záchranu uvidia fanúšikovia v Salerne, kde ešte posledná domáca Salernitana privíta predposledné Empoli, pričom oba tímy získali v minulom kole bod za bezgólovú remízu.

Salernitana prerušila sériu štyroch prehier 1:2 na pôde Turína, kde remizovala 0:0, no na svojho najbližšieho súpera stále stráca päť bodov. To sa môže zmeniť teraz, keď doma hostia Empoli, ale vzhľadom na to, že zverenci trénera Inzaghiho získali posledné štyri body na pôde súpera, nemusí to byť až taká veľká výhoda. Salernitana je na vlastnej pôde v tejto sezóne jednoznačne najhoršia (1-4-7) a inkasovala tu 24 gólov.

Empoli urobilo ďalší krok vpred pod vedením nového trénera Nicolu, keď remizovalo s Janovom 0:0. V treťom zápase so špecialistom na záchranu na lavičke skórovalo. Empoli v týchto stretnutiach výrazne zlepšilo svoju defenzívu, keď inkasovalo len jeden gól (v Juventuse), a práve dobre organizovaná obrana im môže pomôcť k ďalšiemu bodu.

Na čo vsadiť:

Značne omladená Salernitana, ktorá na konci prestupového obdobia urobila niekoľko zmien, predviedla v Turíne výkon, ktorý bol označený za „antifutbalový“. Hostia naopak postupujú každým kolom a zjavne majú plán, ktorý potvrdia aj na juhu Talianska. So Salernitanou totiž od roku 2021 neprehrali ani jeden z doterajších piatich zápasov v najvyššej súťaži (3-2-0).

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

1XBETStavte si na 1xbet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker