Salernitana – Lecce: Dvojitá šanca: remíza

SKbookmaker
16 marca, 2024
22 Zobrazenia

Náš tip: Salernitana – Lecce: Dvojitá šanca: remíza

16.03.2024 18:00

Salernitana nedokázala poraziť zostupom ohrozené Cagliari, prehrala 2:4 a jej šance na záchranu vyzerajú naozaj zle. Lecce, ktoré začína toto kolo len bod od zóny zostupu, si tiež výrazne skomplikovalo situáciu domácou prehrou s Veronou.

Zverenci Fabia Liveraniho nenadviazali na minulú remízu v Udine a zaznamenali 18. prehru v doterajších 28 zápasoch. Liverani síce vyhlásil, že ešte nie je koniec, ale tomu už verí málokto. Jednou z posledných šancí bude domáci zápas proti Lecce, ktoré samozrejme v prvom stretnutí vyhralo 2:0.

Odvtedy (začiatkom septembra) sa však veľa zmenilo a Lecce už nie je príjemným prekvapením sezóny. Z posledných desiatich zápasov vyhralo len jeden (1-2-7) a strelilo len šesť gólov, čo je najmenej zo všetkých. Na cestách sú dokonca jedným z dvoch tímov, ktoré v tejto sezóne nevyhrali ani raz. Teraz navyše prichádzajú s novým trénerom Gottim, ktorý nahradil Roberta D’Aversa po tom, čo tréner Lecce po poslednom zápase udrel hlavou hráča Verony.

Na čo vsadiť:

Salernitana je najhorším tímom aj z hľadiska domácich zápasov (1-4-9), v ktorých ako jediný ešte nezískal ani desať bodov. Lecce na tom však nie je vonku oveľa lepšie (0-6-8) a bude rado, ak sa o body podelí.

Dôvera:

6/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

1XBETStavte si na 1xbet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker