San Jose – NY Islanders: 2

SKbookmaker
7 marca, 2024
25 Zobrazenia

Náš tip: San Jose – NY Islanders: 2

08.03.2024 04:37

20. januára nastúpil k Islanders nový tréner Patrick Roy a situácia sa výrazne zlepšila. Hlavná kritika predchádzajúceho trénera Lanea Lamberta smerovala k slabej obrane. Pod jeho vedením bol očakávaný počet strelených gólov v hre päť na päť 2,82 a oslabenia boli tragické. Strely na bránku pravidelne presahovali 35 a nebyť skvelých brankárov, Islanders by sa nachádzali na dne tabuľky.

Pod Royom sa oslabenia zlepšili len mierne (z 24. na 18. miesto), ale pri hre päť na päť sa situácia zlepšila natoľko, že Islanders inkasujú len 2,1 očakávaného gólu na zápas, čo je najlepšie v NHL. Teraz podávajú skvelé výkony aj vpredu. V posledných štyroch zápasoch strelili 17 gólov, čo je v priemere 4,25 gólu na zápas. Ide o úsek posledných desiatich dní, v ktorom sú tretím najlepším ofenzívnym tímom po Nashville a Colorade.

Nejde ani tak o dobrú presilovku alebo streleckú dominanciu, skôr o efektivitu. V týchto 4 zápasoch majú priemer 28 striel na bránku, čo je skôr ligový priemer. Fantastickí sú však smerom dozadu, kde umožňujú v priemere len 25 striel, a tu je to tretia najlepšia hodnota. Dnes hrajú na pôde slabého San Jose, ktoré strieľa jeden gól za druhým, ale ešte častejšie inkasuje. Žraloci majú za posledných desať dní streleckú bilanciu 23:37, čo je najhoršie skóre v NHL.

Na čo vsadiť:

Sharks hrajú hokej a majú strašné diery v obrane. Naposledy hrali na nádejný výsledok ako proti Dallasu, pretože ich súper podcenil. Proti organizovaným tímom sa však trápia a Islanders hrajú momentálne veľmi dobre a systematicky. Vstupenkou je čistá dvojka.

Dôvera:

8/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

22BETStavte si na 22bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker