Swiatek I. – Pliskova Ka.: Viac ako 17,5 hier

SKbookmaker
16 februára, 2024
26 Zobrazenia

Náš tip: Swiatek I. – Pliskova Ka.: Viac ako 17,5 hier

16.02.2024 16:15

Karolínu Plíškovú zdobí v týchto dňoch veľké sebavedomie. Vďaka tomu vyhrala osem zápasov za osem dní, na vrchole ktorých absolvovala dlhý nočný let z rumunského Klužu do katarskej Dauhy s prestupom v Istanbule v nedeľu večer. Kým v Rumunsku získala svoj 17. titul v kariére, v Dauhe už postúpila do semifinále, keď otočila dva zápasy, vyhrala tri trojsetové bitky a vo štvrtok zdolala Naomi Osakovú v dvoch tajbrejkoch.

V oboch setoch s Japonkou prehrávala, ale opäť predviedla veľkú bojovnosť, ktorou doháňala straty brejkov, a napokon sa po necelých dvoch hodinách prebojovala medzi najlepšiu štvoricu, kde už číha svetová jednotka Iga Swiateková.

Poľská tenistka má v Dauhe skvelú formu, všetky tri zápasy vyhrala v dvoch setoch a vo štvrťfinále dokonca uštedrila Victorii Azarenkovej kanára. Ale aj Shwiateková tento rok ukázala, že rozhodne nie je neporaziteľná, keď na Australian Open vypadla v treťom kole s Lindou Noskovou.

Hoci Plíšková prehrala všetky štyri doterajšie zápasy s Poľkou, vlani podala proti svetovej jednotke slušný výkon. V Stuttgarte jej dokonca zobrala set a v Montreale s ňou prehrala na betóne 6:7, 2:6. Vzhľadom na formu českej hráčky by to nemusel byť debakel, ktorý Šwiateková doteraz uštedrovala svojim súperkám v Dauhe.

Na čo vsadiť:

Plíšková má od turnaja v Kluži najlepšiu formu za posledné roky. To sa odráža v jej sebavedomí a výkonnosti. Na kurte je pohyblivejšia, nebojí sa chodiť na sieť a v kľúčových momentoch dokáže zapracovať na svojom podaní, ktoré bolo počas celej kariéry jej hlavnou zbraňou. So Swiatekovou pravdepodobne opäť prehrá, ale mohla by jej pomôcť k tomu, aby za hodinu neskončila. Odohrá sa minimálne 18 gemov.

Dôvera:

8/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

IVIBETStavte si na Ivibet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker