Toulouse – Montpellier: Zápas bez remízy Toulouse

SKbookmaker
3 mája, 2024
23 Zobrazenia

Náš tip: Toulouse – Montpellier.

03.05.2024 19:00

V piatok večer uvidíme netradične dve predohrávky víkendového kola, pričom prvú bude hostiť Toulouse, ktoré v regionálnom derby Occitanie privíta Montpellier. Oba tímy delia v tabuľke tri body a svoju cestu za záchranou už v podstate ukončili.

Toulouse sa v druhej polovici ligovej sezóny výrazne zdvihlo a momentálne ťahá sériu piatich ligových zápasov bez prehry (3-2-0). „Fialkám“ sa naposledy podarilo otočiť zápas na pôde Lorientu, keď sedem minút pred koncom zabezpečil víťazstvo striedajúci Ibrahim Cissoko, ktorý strelil svoj prvý gól od letného prestupu z holandského Nijmegenu. Do konca sezóny by Toulouse rado doprialo víťazstvo aj domácim fanúšikom, ktorí naň čakajú už tri zápasy v rade, teda dva mesiace.

Montpellier má pred regionálnym derby tiež slušnú formu, v posledných piatich kolách tiež neprehralo (3-2-0). Naposledy sa zverenci trénera Michela Der Zakariana rozišli zmierlivo s Nantes (1:1), ktoré si tréner s arménskymi koreňmi prevzal po zápase. Jeho tím po vylúčení Lucasa Mincarelliho a Arnauda Nordina dohrával s deviatimi hráčmi. Obaja dostali za svoje nešváry dvojzápasový dištanc, čo je najmä v prípade Nordina pre Montpellier veľkou nevýhodou.

Na čo vsadiť?

Oba tímy nemajú na konci sezóny takú motiváciu, ale tú nahradí náboj regionálneho derby. Ako mierneho favorita vidím Toulouse, ktoré sa na rozdiel od Montpellieru nespolieha toľko na individuálne kvality, ale na poctivý, tímový výkon. Ponúka sa tak stávka bez remízy so solídnym kurzom v prospech domácich „fialiek“.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

22BETStavte si na 22bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker