Třinec – Liberec: 1

SKbookmaker
2 februára, 2024
34 Zobrazenia

Náš tip: Třinec – Liberec: 1

02.02.2024 17:00

Oba tímy odohrali uprostred týždňa zápas s rozdielnymi výsledkami. Třinec doma bezpečne zdolal Kladno v zápase, v ktorom sa ani príliš nezapotil (5:0), zatiaľ čo Liberec zamieril do Prahy, kde prehral 1:4.

Oceláři majú aj tentoraz lepšiu východiskovú pozíciu. Třinec nemusel nikam cestovať, a tak je na zápas plný síl. Na druhej strane Liberec bude musieť cestovať cez pol republiky proti tímu, ktorý je kvalitatívne vzdialený zvyšku ligy rovnako ako Pardubice či Sparta. V poslednom stretnutí síce uspeli Bílí Tygři, no lepšie sú na tom domáci (4:1, 3:1, 1:4).

Třinec je druhým najlepším tímom ligy za Litvínovom na jeho klzisku, aktuálne drží sériu troch víťazstiev v riadnom hracom čase vrátane predĺženia na šesť pred vlastnými fanúšikmi. Domáci sa môžu spoľahnúť aj na oveľa lepšiu defenzívu, keď inkasovali o 30 gólov menej ako Liberec. Produktivitu celej súťaže vedie nestarnúci Martin Ružička, ktorý vo veku 38 rokov dostal opäť pozvánku do národného tímu. Práve jeho minisúboj s Tomášom Fillim (obaja 46 bodov) o pozíciu najproduktívnejšieho hráča dá duelu ďalší náboj.

Severania sú na tom o niečo horšie z hľadiska celkovej formy aj bilancie vonku, keď nevyhrali tri z posledných štyroch zápasov na cudzej pôde. Hostia síce naďalej dominujú v štatistike zručnosti na buly (57 %), čo je proti niektorým tímom vítaná zbraň, ale Třinec patrí k najlepším na buly v súťaži (52 %). Na druhej strane je Liberec najkonzistentnejším tímom súťaže a nehrá dobre v oslabení.

Na čo vsadiť:

V neprospech Liberca hovorí horšia disciplína, čiastočná únava z cestovania a oveľa priechodnejšia defenzíva. Třinec by mal proti Severočechom vyhrať už tretíkrát v tejto sezóne. Číslo jedna.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

22BETStavte si na 22bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker