Turín – Salernitana: Turín vyhral s čistým štítom

SKbookmaker
4 februára, 2024
24 Zobrazenia

Naša predpoveď: Turín – Salernitana: Turín vyhrá s čistým kontom

04.02.2024 12:30

Víťazstvo 2:1 na pôde trápiaceho sa Cagliari bolo prvým zo série štyroch zápasov proti papierovo slabším súperom, ktoré by Turínčania mali bezpodmienečne zvládnuť v snahe zapojiť sa do boja o európske poháre. Druhým v poradí bude príchod aktuálne poslednej Salernitany.

Tréner Ivan Jurič po zápase na Sardínii netajil spokojnosť a vyhlásil, že Turín v istom období jednoducho nedokázal vyhrať tieto náročné duely za každú cenu. Teraz síce inkasovali prvýkrát za posledné dve kolá (Janov 0:0, Neapol 3:0), ale cez víkend skončili na 10. mieste, pričom na štvrtú Atalantu strácajú len päť bodov!

Salernitana strelila v tejto sezóne vonku iba sedem gólov, čomu zodpovedá aj jej bilancia v týchto zápasoch (1-2-7). V predchádzajúcich štyroch zápasoch vonku síce nájdeme jedno prekvapivé víťazstvo, ale to prišlo na pôde podobne ohrozenej Verony (1:0), zatiaľ čo v ostatných troch zápasoch proti Neapolu, Atalante a Fiorentine skórovali hostia celkovo deväťkrát.

Na čo vsadiť:

Turín jednoznačne potrebuje vyhrať tento zápas a potvrdiť, že už je pohárovým tímom. Aktuálna forma štyroch víťazstiev z posledných piatich domácich stretnutí (4-1-0) by im mala pomôcť. Môžete si staviť na to, že Turín vyhrá s čistým štítom; jeho výborná defenzíva (19G) tu napríklad v prvom polčase inkasovala len raz, čím sa môže pochváliť len líder ligy Inter.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

1XBETStavte si na 1xbet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker