Vallecano – FC Sevilla: Dvojitá šanca: remíza

SKbookmaker
5 februára, 2024
27 Zobrazenia

Náš tip: Vallecano – FC Sevilla: Dvojitá šanca: remíza

05.02.2024 21:00

Seville sa v minulom kole podarilo prerušiť sériu štyroch ligových prehier v rade, no z domáceho zápasu s Pamplonou si odniesla iba bod (1:1). Andalúzsky tím tak v tomto kalendárnom roku v lige ešte nevyhral. Nepomohla ani (ďalšia) zmena trénera. Quique Sánchez Flores síce zažil víťazný debut na pôde Granady, no odvtedy má v lige bilanciu 0-1-4 a Sevilla je stále veľmi ohrozená zostupom (17. miesto). Od začiatku ligy zaznamenali v 22 kolách len tri víťazstvá, čo je na úradujúceho víťaza Európskej ligy naozaj šialené číslo.

Ani vo Vallecase nie je momentálne nálada o nič lepšia. Rayo vyhralo len jeden z posledných dvanástich ligových zápasov (1-5-6), vďaka čomu kleslo v tabuľke z ôsmeho na trináste miesto. Dokonca majú druhú najhoršiu domácu bilanciu v lige (1-5-4).

Na čo staviť:

Ako už bolo povedané, oba tímy sa trápia, a tak nie je ľahké vsadiť peniaze ani na jeden z nich. Môžeme očakávať veľmi vyrovnaný zápas, čomu napovedajú aj výsledky predchádzajúcich stretnutí týchto dvoch tímov (2:2, 1:1, 1:0, 1:1). Preto stávka na remízu v dvojitej šanci nemusí byť zlou voľbou.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

22BETStavte si na 22bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker