Verona – Sassuolo: Sassuolo skóruje v 1. polčase.

SKbookmaker
3 marca, 2024
22 Zobrazenia

Naša predpoveď: Verona – Sassuolo: Sassuolo skóruje v 1. polčase.

03.03.2024 12:30

Tri body v posledných šiestich zápasoch (0-3-3) držia Veronu stále na hrane zostupu, hoci toto kolo začína mimo zóny zostupu, ale len vďaka skóre. Na jej miesto sa dostalo Sassuolo, ktoré v strede týždňa utrpelo vysokú prehru 1:6 s Neapolom.

Verona naposledy vyhrala v polovici januára a stále je jedným z horúcich kandidátov na zostup. Klub v januári predal takmer všetky svoje hviezdy a visí nad ním hrozba bankrotu, no tréner Baroni a noví hráči sa nevzdávajú. Rozhodujúci záchranársky zápas proti Sassuolu však ukáže, ako na tom Verona naozaj je.

Sassuolu nepomohol ani rýchly gól, ktorým sa ujalo vedenia proti Neapolu. Začiatky zápasov im nerobia problémy, o čom svedčí 15 gólov strelených v úvodných 30 minútach zápasu, čím sa pred týmto kolom mohli pochváliť len Bologna, Inter či Fiorentina. Neroverdi však zatiaľ nepomohla ani výmena trénera a v posledných siedmich zápasoch utrpeli šiestu prehru (0-1-6) a ich zotrvanie v najvyššej súťaži sa začína pomaly chýliť ku koncu.

Na čo vsadiť:

Ak je niečo, v čom je Sassuolo tento rok dobré, tak sú to úvody zápasov. Už 11-krát skórovali ako prví, z toho sedemkrát v úvodných 15 minútach. Okrem toho, že nikto v lige nedal viac ako ich 15 gólov v prvej polhodine hry, Neroverdi skórovali pred 30. minútou hry v troch po sebe idúcich zápasoch.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

BETWINNERStavte si na Betwinner so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker