Vsetín – Zlín: 1

SKbookmaker
9 apríla, 2024
22 Zobrazenia

Náš tip: Vsetín – Zlín: 1

09.04.2024 18:00

Nečakane jednoznačne sa vyvíja finálová séria prvej hokejovej ligy. Vsetín si po štyroch zápasoch vytvoril presilovku a pred svojimi fanúšikmi ju dokáže premeniť, čo je obrovská motivácia.

V repríze minuloročného finále vyhral Zlín druhý zápas na Lapači, kde ho Vsetín prestrieľal 50:17. Strelecká prevaha Vsetína v domácich zápasoch bola drvivá (90:39), vo víkendovom zápase v Zlíne sa séria opticky vyrovnala, ale v detailoch bol opäť lepší Vsetín, ktorý vyhral 5:3 a 4:3.

Zlín nehrajú skúsené opory (Holík, Köhler), okrem Salonena a čiastočne Riedla sa prepadávajú obrancovia, Suhrada, Novotný a Warg nestíhajú, robia chyby a hasia fauly. Vsetín pôsobí živšie, má lepší pohyb a dvojica Machala-Zabusov je svojou rýchlosťou absolútne neporovnateľná so Zlínčanmi. Jediným slabším článkom Vsetína je neistý brankár Žukov, ale Zlín ho príliš nezamestnáva. A keď ruský brankár niečo pustí, jeho spoluhráči to v útočnom pásme pokryjú.

Na čo vsadiť:

Vsetín sa môže viac-menej poraziť sám, ak sa im hra nedostane do hlavy. To sa však nestane, s vyhliadkou na extraligovú baráž nastúpia proti svojmu regionálnemu rivalovi už štvrtýkrát.

Dôvera:

8/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

1XBETStavte si na 1xbet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker