Vyškov – Vlašim: menej ako 2,5 gólu v zápase

SKbookmaker
9 marca, 2024
22 Zobrazenia

Náš tip: Vyškov – Vlašim: menej ako 2,5 gólu v zápase

09.03.2024 10:15

Čo sa stane, keď vám v zime odídu najlepší strelci plus ich opory? Prestanete strieľať góly. Oba tímy to zistili v úvodnom kole jarnej prípravy.

Vedúci Vyškov prehral v hanáckom derby na pôde zachraňujúceho sa Kroměříža 0:1 a jeho náskok sa znížil na tri body. Líder bude bojovať o postup do FORTUNA:LIGY bez piatich hráčov jesennej základnej zostavy, kým Vyškov má k dispozícii už len sedem gólov! Mužstvo sa zoznamuje a hrá za pochodu, v Kroměříži mu chýbala jesenná ľahkosť a invencia, hralo komplikovane a napriek územnej prevahe si ťažko vytváralo šance.

Vlašim prišla o dvanásť z dvadsiatich jesenných gólov, štyri opory sú preč. Blanickí rytieri sa opäť dotiahli na Slaviu, ale aj oni potrebujú čas na to, aby sa opäť naladili. Domáca premiéra pod umelým osvetlením sa skončila bezgólovou remízou s predposledným Varnsdorfom, Vlašim musela mrzieť najmä nevyužitá penalta.

Na čo vsadiť:

Vlašim je remízovým kráľom s ôsmimi remízami, tri z posledných štyroch zápasov (všetky 1:1) boli nerozhodné, zvyšný vyhral Vyškov 1:0. Remíza v dvojzápase alebo maximálne dva góly v zápase, to sú možnosti, ktoré sa ponúkajú na dopoludňajší duel v Drnoviciach, kde má Vyškov domáci azyl.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

22BETStavte si na 22bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker