Wickmayer Y. – Bejlek S.: Bejlek S. -3,5 hry

SKbookmaker
22 apríla, 2024
25 Zobrazenia

Náš tip: Wickmayer Y. – Bejlek S.: Bejlek S. -3,5 gemu

22.04.2024 10:00

Osemnásťročnú Saru Bejlekovú v tejto sezóne trápia kolísavé výkony. Prejavilo sa to napríklad minulý týždeň v Stuttgarte, kde v prvom kole kvalifikácie dekapitovala Cyperčanku Serbanovú dvakrát 6:1, potom viedla nad Dianou Shnaiderovou 6:0 a 3:0. Vtedy sa jej hra rozpadla a napokon prehrala po setoch 6:0, 4:6, 1:6.

Nový týždeň však prináša nové príležitosti a v úvodnom kole tisícčlennej kvalifikácie v Madride má veľmi pekný žreb. Zahrá si s Belgičankou Yaninou Wickmayerovou, ktorá v tejto sezóne hrá trochu tragicky. Z deviatich odohraných zápasov vyhrala iba raz a po turnaji v Miami si dala viac ako mesačnú pauzu. V Madride otvorí len antukovú časť sezóny a antuka rozhodne nepatrí medzi silné povrchy tejto tenistky.

Na čo vsadiť:

Bejlek má pre úvodné kolo kvalifikácie veľmi priaznivý žreb. Tridsaťštyriročná Wickmayerová sa s tridsaťštyriročným hráčom stretne na kurte prvýkrát a je jasnou favoritkou tohto stretnutia. Okrem víťazstva Bejlekovej možno odporučiť aj nejaký nižší hendikep, napríklad o štyri hry.

Dôvera:

8/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

20BETStavte si na 20bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker